Linssipihvit

Linssi on tosi monipuolinen raaka-aine ja linsseistä saa taiottua vaikka mitä herkkullisia ruokia. Tässä yksi lemppari linssiruokareseptini eli linssipihvit. Pihvit on helppo ja nopea tehdä, tarjoile salaatin, riisin tai vaikka hampurilaisen välissä.

Linssi

linssejä

Tarvit

  • n. 2 dl punaisia linssejä
  • 1 punasipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • n. ½ tai 3/4 dl grahanjauhoja
  • öljyä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • sokeria
  • juustokuminaa
  • savupaprikaa tai paprikamaustetta
  • kurkumaa
  1. Huuhtele linssit hyvin ja keitä ohjeen mukaan.
  2. Leikkaa sipulit ja valkosipulit kuutioksi.
  3. Lisää pannulle öljy ja mausteet (kurkuma, juustokumina ja paprikamauste) ja sen jälkeen sipulit. Kuullota muutama minuutti.
  4. Lisää sipuli ja mausteet pannulta keitettyjen, valutettujen lissien sekaan.
  5. Mausta linssi-sipuliseos ripauksella sokeria sekä suolalla ja mustapippurilla ja lisää jauhot.
  6. Paista linnsipihvit öljyssä noin 4 min puoli.

linssipihvit

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Linssipihvit

  1. Paluuviite: Enemmän kasviksia vähemmän maitoa | somekindofwonderful

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s