Flow kosmetiikan shampoopala

Olen käyttänyt noin kuukauden ajan suomalaisen Flow kosmetiikan shampoopalaa. Käyttämäni pala on Suolamuta & Savi, joka on suunniteltu erityisesti normaaleille ja hennoille hiuksille tuomaan ryhtiä. Shampoopala on valmistettu luomukasviöljyistä  ja- eteerisistä öljyistä. Shampoo ei sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita eikä myöskään mineraaliöljyjä. Tarkemman incin ja muut shampoopalatuotteet löydät Flow kosmetiikan omilta sivuilta.

 

IMG_7705

Shampoopalaa käytetään kuin palasaippuaa. Hiukset kastellaan hyvin lämpimällä vedellä, jonka jälkeen shampoopalaa hierotaan hiuksiin ja vaahdotetaan hyvin koko pää. Vaahdottamisen jälkeen päänahka pestään sormenpäillä hieroen ja lopuksi hiukset huuhdellaan hyvin. Olen ollut shampoopalaan tyytyväinen, enkä koe tällä hetkellä tarvetta palata takaisin tavalliseen shampooseen. Toisille palashampoo voi aluksi jättää hiukset likaisen ja rasvaisen tuntuisiksi, mutta minulla ei onneksi tätä ongelmaa ollut, vaan shampoo sopi hyvin hiuksilleni. Kuukauden aikana olen huomannut, että hiukset kannattaa vaahdottaa perusteellisesti, koska jos jokin kohta jää käymättä läpi palalla, se saattaa jäädä likaisen tuntuiseksi. Käytän edelleen hiuksissani tavallisia (ei luonnonkosmetiikka) hiustuotteita, kuten suolasuihketta ja lakkaa, ja shampoopala pesee ne hyvin pois.

Hiukseni ovat värjätyt, liukkaat, lähes piikkisuorat ja menevät helposti päätämyöden. Kuukauden kokeilun jälkeen voin sanoa, että shampoo on antanut hiuksille hieman ryhtiä ja ilmavuutta, mutta ei mitenkään merkittävästi. Salaa toivoin, että shampoo olisi taikonut hiuksistani tosi ilmavat ja tuuheat, mutta ihan niin ei tietenkään käynyt. Mutta sain vähän vähemmän päätämyöden menevät hiukset, eli parannus sekin. Hiukseni ovat pesun jälkeen melko takkuiset, mutta kun annan hiusten vähän kuivua ennen kampaamista, niin en kokenut tätä ongelmaksi.

Plussat ja miinukset

+ Ekologinen

+ Riittoisa

+ Helppo ottaa mukaan matkalle (voi kuljettaa esim. käsimatkatavaroissa)

+ Puhdistaa tehokkaasti hiukset

– Hiusten sähköisyys hieman lisääntynyt

– Mieto tuoksu/tuoksuton (toiselle tämä voi olla plussaa)

Suosittelen kokeilemaan shampoopalaa. Tuote on täysin ekologinen eikä shampoopalasta jää tyhjää muovipulloa kuten tavallisista shampoista. Lisäksi tuote vaikuttaa riittoisalta, joten sopii hyvin opiskelijabudjettiin! Ostin oman palani Lifen myymälästä, mutta esimerkiksi omasta Lähiprisman luonnonkosmetiikkahyllystä löytyy Flow kosmetiikan kehäkukkashampoopala edullisesti (taidan kokeilla sitä seuraavaksi). Kertokaa jos innostutte tesmaamaan!

Mainokset

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s